- Autor: .lelinka.
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 200 |
Dochucovadla:
Kari
Energetická hodnota celkem: 400 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 200 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Očištěný a na nudličky nakrájený celer dáme spařit na tři minuty do vroucí vody. Poté ho rozložíme na plech a necháme tak 20 minut péct. Po upečení vytýhneme z trouby a posypeme oblíbeným kořením.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.